Sfat: Încercați să vedeți problemele ca sarcini gestionabile, nu obstacole permanente.
by Terry
De ce ajută această reîncadrare? Pentru că studiile arată că optimismul – un sentiment de speranță – duce la o muncă mai productivă. Te pregătește să rezolvi problemele pe măsură ce apar. Pesimismul nu. Sau, să ne uităm la cealaltă parte a monedei, pentru că stresul greșit se poate transforma cu ușurință într-o atitudine fatalistă, pasivă, care devine autoperpetuată.
Pentru a combate acest fatalism, gândește-te la ceea ce te-a ajutat în trecut și apelează-te acum la el pentru a te liniști și încuraja. Pentru unii, aceasta este religie sau literatură inspirațională. Pentru alții, este prieteni și comunitate. Pentru alții, lucrează cu psihoterapeuți instruiți în aceste probleme. Terapeuții nu oferă doar un loc sigur, privat pentru a vorbi despre probleme dificile; pot ajuta în alte moduri. Unii sunt specializați în probleme specifice, totul, de la amânare la tulburări de alimentație, și au tehnici pentru a le rezolva. Ei pot determina, de asemenea, dacă studenții ar putea beneficia de medicamente, cum ar fi medicamentele antidepresive, care necesită o rețetă și supraveghere.
O modalitate de a reduce pesimismul și stresul asociat cu acesta este să vă abordați munca diferit. Încercați să vă definiți sarcinile. Obiectivele vagi mari pot copleși pe oricine. Obiective concrete realiste sunt realizabile. Ele reduc anxietatea și ameliorează sentimentul de întuneric și dezamăgire. Ideea este să transformi obstacolele care se profilează în probleme solubile, pe care să poți face progrese. Această reîncadrare va face o diferență uriașă, atât în ceea ce realizați, cât și în ceea ce simțiți despre asta.
O altă modalitate de a vă îmbunătăți perspectiva este să vă lucrare de disertatie master model acordați credit pentru realizările de-a lungul drumului. Ușurează-te să te critici (sau să dai vina pe alții) pentru dificultăți și eșecuri. Așteptați cu nerăbdare posibilitățile, nu înapoi la eșecuri și încercați să mențineți un sentiment de speranță.Mă voi concentra pe probleme ca acestea și voi oferi soluții practice, începând cu patru probleme cu care se confruntă mulți studenți:
- Faceți față stresului
- Dormi suficient
- Confruntarea cu amânări serioase
- Depășirea blocajelor de scriere
După aceea, voi lua în considerare câteva aspecte care ating mai puțini studenți, dar îi afectează intens. Discutam pe scurt abuzul de substanțe și tulburările de alimentație și îndemn studenții cu aceste probleme să caute ajutor profesional. Pentru elevii cu dizabilități de învățare și tulburări de deficit de atenție, subliniez câțiva pași simpli pentru a ușura cercetarea și scrierea. În fine, abordez alte probleme personale, precum și dificultăți care apar uneori cu consilierii sau cu familia.
Un memento: școala dvs. are un centru de sănătate mintală pentru studenți, cu personal de profesioniști cu experiență, pentru a vă ajuta să rezolvați probleme emoționale importante. Dacă vă confruntați cu probleme îngrijorătoare, nu ezitați să îi sunați pentru o întâlnire confidențială. Pentru asta sunt ei acolo.
Sfat: Dacă apar probleme personale sau vă confruntați cu probleme emoționale, puteți discuta lucrurile în privat la centrul de sănătate mintală al școlii dvs.
gestionarea stresului
Stresul este reacția minții și a corpului la presiunile cu care se confruntă – în acest caz, cerințele psihologice ale cercetării, scrierii și gestionării unui proiect mare de unul singur. Nu poți scăpa de acești factori care te presează, ceea ce psihologii numesc „stresori”. De fapt, este posibil să nu doriți să scăpați de ele în totalitate. Studiile arată că puțin stres poate fi energizant și motivant. Prea mult, însă, este pur și simplu distructiv. Dacă presiunile sunt prea mari, obiectivele tale principale ar trebui să fie
- Reduceți-le
- Reduceți impactul lor negativ
- Aflați cum să lucrați productiv în umbra lor
Cheia este starea ta de spirit. Puteți gestiona cel mai bine stresul dacă presupuneți că problemele cu care vă confruntați sunt provocări pe care le puteți depăși, nu panouri publicitare pe care scrie „Ați eșuat” sau „Drumul de față închis pentru totdeauna”. Puteți face față cel mai eficient dacă considerați obstacolele temporare, nu permanente și presupuneți că sunt legate de sarcini specifice, nu de probleme universale care vor apărea din nou și din nou pentru a vă doborî.
De ce ajută această reîncadrare? Pentru că studiile arată că optimismul – un sentiment de speranță – duce la o muncă mai productivă. Te pregătește să rezolvi problemele pe măsură ce apar. Pesimismul nu. Sau, să ne uităm la cealaltă parte a monedei, pentru că stresul greșit se poate transforma cu ușurință într-o atitudine fatalistă,…